Politica de Confidențialitate

La elodpal.ro, ne preocupăm de confidențialitatea dvs. și ne străduim să protejăm informațiile dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. atunci când vizitați site-ul nostru.

Prin utilizarea site-ului nostru web, vă exprimați consimțământul cu privire la practicile descrise în această Politică de Confidențialitate. Vă rugăm să alocați un moment pentru a citi cu atenție acest document.

Colectarea Datelor

Informațiile Furnizate de Dvs: Putem colecta informații personale atunci când le furnizați voluntar. Aceasta poate include numele dvs., adresa de email, număr de telefon și orice alte detalii pe care alegeți să le împărtășiți atunci când ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Informații Colectate Automat: Putem utiliza Google Analytics, Meta Pixel sau servicii similare pentru a colecta date non-personale, cum ar fi adresa dvs. IP, tipul de browser, site-ul de referință, paginile vizualizate, și data și ora fiecărei vizite. Aceste informații ne ajută să analizăm traficul pe site și să îmbunătățim serviciile noastre.

Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile dvs. personale doar în scopurile pentru care au fost furnizate, cum ar fi răspunsul la întrebările sau mesajele dvs. prin intermediul formularului de contact sau pentru a vă contacta cu noi oferte.
Nu vindem, nu dezvăluim și nu închiriem informațiile dvs. personale către terțe părți.

Securitatea Datelor

Luăm în serios securitatea datelor și implementăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că nicio transmitere de date online nu poate fi garantată 100% sigură.

Nu este Necesară Înregistrarea

Site-ul nostru web nu necesită înregistrare, iar majoritatea zonelor pot fi vizitate fără furnizarea de informații personale. Colectăm date personale doar atunci când alegeți să ne contactați utilizând formularul de contact, și sunteți de acord cu acest lucru prin bifarea acordului cu Politica de Confidențialitate.

Legături cu Terțe Părți

Site-ul nostru web poate conține link-uri către site-uri web de terțe părți. Nu avem nicio responsabilitate în ceea ce privește conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri externe. Vă recomandăm să revizuiți politica de confidențialitate a oricărui site web pe care îl vizitați.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi efective imediat după publicarea lor pe această pagină. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru actualizări.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Prin utilizarea site-ului nostru web, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate. Utilizarea continuă a site-ului constituie acceptarea oricăror revizuiri viitoare ale acestei politici. Vă mulțumim pentru încredere.

Actualizat: Aprilie, 2024