Servicii Dezvoltare și Creare Site WordPress

De ce să alegi ElodPal ca dezvoltatorul tău WordPress?

Cu peste 10 ani de experiență internațională în industria web design, sunt specialiști în dezvoltare, administrare și mentenanță WordPress.

Servicii de Dezvoltare WordPress


Created with Sketch.

Site-uri de Prezentare

Ridică-ți prezența online cu site-uri web WordPress personalizate, care se potrivesc identității și obiectivelor brandului tău. Site-uri perfecte din punct de vedere vizual, prietenoase cu utilizatorii și captivante din punct de vedere estetic. Servicii dezvoltare site WordPress la cel mai înalt nivel de calitate.

Webshopuri / Ecommerce

Soluții de comerț electronic scalabile pentru site-uri WordPress, cu servicii de dezvoltare Woocommerce și creare site-uri WordPress de tip webshop de cea mai înaltă calitate. Oferă experiență de cumpărare inegalabil pentru clienții tăi.

Soluții și Integrări Personalizate

Ofer soluții personalizate și integrări pentru site-urile WordPress, inclusiv servicii de dezvoltare și creare site-uri WordPress. Abordez cerințele tale specifice și le implementez în mod eficient.

Teme Unice WordPress

Ieși în evidență din mulțime cu teme WordPress de neegalat. Design-urile mele unice surprind esența brandului tău, asigurând o prezență online de neuitat.

Mentenanță WordPress

Oferim servicii complete de mentenanță pentru site-uri WordPress, inclusiv actualizări, securitate și remedierea problemelor. Tu doar te concentrezi pe afacerea ta, iar eu mă ocup de funcționarea fără probleme a site-ului tău 24/7.

Optimizare Viteză și SEO WordPress

Ofer servicii de optimizare SEO pentru site-urile WordPress, asigurând încărcare rapidă și îmbunătățirea experienței utilizatorilor, precum și optimizare a poziționării în motoarele de căutare și servicii de promovare online.

Technologii și Unelte Folosite în Dezvoltare Site-uri WordPress

Pentru a-ți îmbunătăți prezența online, folosesc o gamă de tehnologii și instrumente puternice. Iată o scurtă prezentare:

WordPress
100%
WooCommerce
100%
Gutenberg
100%
Elementor
100%
Divi / Beaver / Brizy
100%
ACF / Custom Post Types & Taxonomies
100%
Teme Personalizate
100%
Integrări și Pluginuri Personalizate
100%
HTML / CSS
100%
Javascript / jQuery
100%
PHP / MySQL
100%
cPanel / WHM
100%
Mentenanță & Debugging
100%
Optimizare Viteză
100%
Version Control [GIT, SVN]
100%
On-Page & Technical SEO
100%

Părerile Clienților

“Sunt încântat să îl recomand pe Elod pentru abilitățile sale excepționale în dezvoltarea web. În timpul colaborării sale cu mine, am fost în mod constant impresionat de abilitatea sa de a crea site-uri web vizual uimitoare și prietenoase cu utilizatorul. Elod este un dezvoltator talentat, conștiincios și atent la detalii, pasionat de munca sa. Are un simț puternic al echipei și este un mare colaborator, întotdeauna dispus să meargă un pas în plus pentru a se asigura că proiectele sale sunt livrate la timp și la cele mai înalte standarde. Recomand cu încredere pe Elod oricui caută un dezvoltator web de top dedicat să ofere rezultate de calitate.”
Alex Barr
Agency Owner & SEO
“A fost o plăcere să lucrez cu Elod. Este de încredere și concentrat pe proiectele sau sarcinile încredințate lui, livrând designuri de calitate și respectând termenele limită. Este, de asemenea, un mare jucător în echipă care poate aduce valoare oricărei echipe din care face parte.alitate.”
Ovidiu Culesca
Marketing manager, Product Owner and Product Manager
“În timpul colaborării noastre, am fost mereu impresionat de abilitatea sa de a livra în mod constant rezultate remarcabile. Elod are o înțelegere profundă a dezvoltării web și este cu adevărat dedicat excelenței. Profesionalismul, fiabilitatea și atitudinea pozitivă îl fac o resursă valoroasă pentru orice echipă. Aș recomanda cu încredere pe Elod pentru orice proiecte sau roluri de dezvoltare web.”
Emily Chaffee
Press Department Manager at Web 2.0 Ranker
“Lucrul cu Elod în proiectele noastre de marketing digital a fost o experiență excepțională. Abilitatea sa de a integra designul web cu strategiile noastre de marketing a dus la rezultate remarcabile. Este un partener de încredere, cu o atenție deosebită la detalii și pasiune pentru excelență.”
Elena Vasilescu
Specialist Marketing Digital – DigitalXperts
“Elod a jucat un rol esențial în dezvoltarea a mai multor proiecte web și în gestionarea strategiilor noastre de marketing. A livrat rezultate excelente într-un timp record și a demonstrat o cunoaștere profundă a industriei. Este un profesionist de excepție în domeniul său.”
Victor Daniel Vacariu
Antreprenor – BringtStartUP
“Elod este un expert WordPress si web designer extrem de talentat cu care am avut privilegiul de a lucra. Proiectele sale de dezvoltare WordPress au depășit întotdeauna așteptările noastre. Este un profesionist devotat, care livrează întotdeauna la timp și cu un nivel ridicat de calitate. Cu siguranță voi apela la serviciile sale și în viitor.”
Andrei Popa
Manager de Proiect – ImaginTech

Întrebări Frecvente

Ce servicii de dezvoltare site WordPress oferi?

Ofer servicii complete de dezvoltare site WordPress, de la crearea site-urilor personalizate la optimizare SEO și integrări specializate.

Cât de personalizate pot fi site-urile create în WordPress?

Toate site-urile mele WordPress sunt create pentru a se potrivi perfect cu identitatea și obiectivele brandului clientului, oferind design unic și funcționalitate adaptată.

Oferi și dezvoltare de site-uri tip webshop?

Da, sunt specializați în dezvoltarea de soluții de comerț electronic (ecommerce) folosind platforma WordPress și WooCommerce.

Se oferă și mentenanță a site-ului WordPress după livrare?

Da, ofer servicii complete de întreținere, inclusiv actualizări, securitate și rezolvarea problemelor, astfel încât să poți să te concentrezi pe afacerea ta. Aceste servicii se solicită separat.

Cum ajută optimizarea SEO site-ul meu WordPress?

Prin optimizare SEO, îmbunătățesc vizibilitatea site-ului tău în căutările online, atrăgând mai mulți vizitatori interesați.

Cât durează crearea unui site WordPress personalizat?

Durata poate varia în funcție de marimea proiectului, dar, în general, crearea unui site WordPress personalizat poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de complexitate.

Gata să-ți Transformi Prezența Digitală cu un site WordPress? Hai să Începem!

Deblochează întregul potențial al prezenței tale online cu expertiza mea în dezvoltarea site-urilor WordPress. Fie că ai nevoie de un site web personalizat, soluții de comerț electronic sau integrări specializate, sunt aici să aduc la viață viziunea ta.
Să colaborăm și să creăm o capodoperă WordPress care reflectă cu adevărat brandul și obiectivele tale.